Onko liikehuoneiston tai rappukäytävän lattiat pinttyneet?

Vahaukset ja vahan poistot teemme ammattitaidolla ja vankalla kokemuksella. Valikoimiin kuuluu myös kivisuoja ja hoitoaine, mikä on hyvä vaihtoehto vahalle.

Lattioiden perusteellinen puhdistus on hyvä tehdä 1-2 vuoden välein riippuen tilojen likaisuudesta. Lattioiden perusteellisella puhdistuksella saadaan pinttyneetkin liat irti. Puhtaalle lattialle laitettava vaha/hoitoaine/kivisuoja antaa lattialle uuden puhtaan ilmeen sekä pinnan, minkä ansiosta lattiat on helpompi pitää puhtaana.

Kartoitamme ensiksi kohteen lattiamateriaalin, mitä ainetta materiaalin pinnan suojaksi on käytetty ja kuinka paljon lattiassa suojaa entuudestaan jo on. Jos lattiassa on jo vaha, suosittelemme vanhan vahan poistoa ja uuden vahan laittoa. Vanhan vahan poisto tapahtuu konemenetelmin ja ammattiaineiden avulla.

Mikäli lattiassa ei ole entuudestaan vahaa, suosittelemme käyttämään hoitoainetta, mikä laitetaan samalla tavalla kuin vahakin. Hoitoaine antaa melkein saman suojan lattialle kun vahakin, mutta ei ole yhtä haastava poistaa. Tämä hoitoaineen ominaisuus helpottaa jatkossa lattian hoitoa, joka näkyy myös käyttökustannusten vähenemisenä. Kivilattioille/keraamisille laatoille suosittelen kivisuojaa, mikäli lattiaa ei ole aikaisemmin laitettu vahaa. Kivisuoja käyttäytyy samalla tavalla kuin hoitoaine.

Käsittelemme seuraavia lattiamateriaaleja:

  • Muovilaatta
  • Keraaminenlaatta /kivilattia
  • Muovimatto
  • Linoleum
  • Kumi
  • Turvalattia

Ota rohkeasti yhteyttä ja sovi ilmainen arviokäynti!

Soita 0400-320631 Lähetä sähköpostia sari@siivouspalvelulappalainen.fi