Tehdään työ yhdessä hyvin!

Siivoussalalle päädyin vuonna 2008 ja vuoden verran työskenteltyäni lähdin opiskelemaan laitoshuoltajan ammattitutkintoa työnohella. Valmistuin vuonna 2010 ja sen jälkeen olen toiminut muun muassa kotisiivouksen, kylpyläsiivouksen ja monen muun siivousalan osa-alueen parissa. Siivouspalvelu Merja Laitiselle lähdin töihin vuonna 2013 ja se on yksi parhammista päätöksistä elämässäni.

Työskententelin Merjan kanssa ja hän näki minussa jo varhain potenttiaalisen jatkajan. Minun ei tarvinnut miettiä vastausta pitkään. Yrittäjyys oli unelmani jo monta vuotta ja tiesin pystyväni siihen. Merjan mukana sain viimeisen silauksen ammattitaidolle ja hän jakoikin tietotaitonsa minulle. Merja toimi yrittäjänä 12 vuotta, jonka aikana hän oppi yrittäjyyden ja asiakaslähtöisen palvelun tuottamisen salaisuudet.

Pidän siivousalan haasteista ja rakkaus työhön sekä asiakastilanteisiin motivoi minua eteen päin. Meidän tavoitteemme on tehdä työ niin hyvin, että nukkumaan mennessä voi olla ylpeä työnsä jäljestä. Ja ikinä et ole niin hyvä, etteikö olisi parantamisen varaa!

siivouspalvelu_lappalainen_ryhmapotretti

Siivouspalvelu Lappalainen on perustettu vuonna 2016 ja toivotamme tervetulleeksi vanhat sekä uudet asiakkaat! Tehdään yhdessä työ hyvin!

Ota rohkeasti yhteyttä ja sovi ilmainen arviokäynti!

Soita 0400-320631 Lähetä sähköpostia sari@siivouspalvelulappalainen.fi